10 voordelen van een MHP-behandeling

Micro haar pigmentatie (MHP), een groeiende trend onder kalende mannen die toch een stoere uitstraling willen door optisch haar te creëren. Dit komt voort uit het feit dat mannen die hun haar beginnen te verliezen zichzelf niet alleen anders gaan zien, maar ook anders gaan voelen. Hun zelfvertrouwen kan verloren gaan en ze voelen zich misschien niet meer zo aantrekkelijk als vroeger. Voor sommige mannen is een transplantatie geschikt, maar ook voor vele niet. Een optische shaved-look of een verdichting na een transplantatie wordt mogelijk gemaakt door micro haar pigmentatie (MHP). Maar wat zijn nou de voordelen van een MHP behandeling?

 

1. Geen valse beloftes
Producten bestellen op het internet of bij een specialist, vele producten op de markt beweren dat ze haar opnieuw zullen laten groeien, echter hebben de meeste producten weinig tot geen effect. Kaal worden doet men drijven tot wanhoop, vele producten worden gekocht en getest maar komen vaak bedrogen uit. Micro haar pigmentatie is anders, het geeft direct zichtbaar resultaat en daarnaast ook een enorme boost in je zelfvertrouwen.

 

2. Betaalbaar
Heel je leven eindeloos blijven betalen voor producten waarvan je niet zeker weet dat het wel effect heeft en je maar producten blijft proberen, een duur grapje. Bij micro haar pigmentatie weet je waar je aan toe bent en dit voor een betaalbare prijs. Als eenmaal de pigmentatie gezet is hoeft u alleen jaarlijks uw pigmentatie op te frissen voor een natuurlijk resultaat. U kunt het hele jaar dus genieten van uw shaved-look of verdichting.

 

3. Veilig
Veiligheid staat bij ons voorop. Om dit te creeëren gebruiken we voor de micro haar pigmentatie inkt op biologische basis, wat de kans op bijwerkingen tot het minimum beperkt. Het ultra-kleine naaldje gaat 0,5 mm de huid in, dus er is weinig kans op infectie. Het is ook niet nodig om bang te zijn voor de naald die wordt gebruikt om de pigmentatie te zetten. We verdoven uw bovenste huidlaag en eventueel kan pijnstilling gegeven worden.

 

4. Snel resultaat
Snel resultaat is iets wat iedereen wilt, vooral als het gaat om het uiterlijk. Elk haargroeimiddel zal je wijzen op het feit dat het een half jaar kan duren voordat de eerste resultaten zichtbaar zijn. Daarnaast kan het ook zomaar zijn dat het product niet het gewenste effect heeft. Micro haar pigmentatie zorgt ervoor dat het resultaat meteen zichtbaar is. Deze behandeling bestaat meestal uit 3 sessies. Dag 1, de dag erna en na minimaal 28 dagen. Na behandeling 2 heeft u al een compleet andere look. Na de derde behandeling kunt u er weer een jaar tegenaan zonder u zorgen te maken.

 

5. Snelle genezing
Doordat we werken met naaldjes die maar 0,5 mm de huid ingaan heb je weinig tot geen last van bijwerkingen. De huid kan een uur wat rood zijn maar verder kan je gelijk weer je dagelijkse werkzaamheden voortzetten.

 

6. Weinig onderhoud
Haargroeimiddelen kunnen aardig wat geld kosten, daarnaast is het ook nog eens het geval dat je je haren wilt stylen door middel van verschillende stylingproducten. Dit is nu allemaal verleden tijd doordat je haar met een micro haar pigmentatie behandeling altijd goed zit. Het enige wat je nodig hebt is een touch-up elk jaar.

 

7. Zie er jonger uit
Kaal worden is toch een kwaaltje wat ervoor zorgt dat je ouder lijkt. Kaalheid komt vaak voor bij oudere mannen en het overkomt ook jongeren op jonge leeftijd. Een haarlijn en het opvullen van kale plekken kan wonderen doen voor iemand zijn gezicht. Je lijkt jaren jonger en krijgt hierdoor meer zelfvertrouwen, dat maakt de man gelukkig.

 

8. Ziet er realistisch uit
Doordat wij werken met uitsluitend de beste inkten, technieken en materialen ziet een micro haar pigmentatie behandeling er realistisch uitzien. Hierdoor kunnen de specialisten de kleur exact namaken waardoor we zorgen voor een natuurlijke nieuwe haarlijn. Dat we daarnaast ook 7 jaar ervaring hebben met micro haar pigmentatie zorgt voor een optimaal resultaat.

 

9. Langdurig
Omdat een micro haar pigmentatie op de hoofdhuid een jaar meegaat, en je elk jaar de kleur en haarlijn eventueel kan aanpassen kan je hier jaren plezier van hebben. Bij elke leeftijd past een haarlijn en een kleur.

 

10. Verbergt onvolkomenheden
Voor mensen met littekens van een FUT of FUE (haartransplantatie) is dit ook een geschikte behandeling. Het is zo te camoufleren met micro haar pigmentatie dat het een stuk minder opvalt dan eerst.