Ervaringen

Clinick4Hair scoort samen met zusteronderneming Transhair gemiddeld een 9,2 op kliniekervaringen.nl en daar zijn wij heel trots op

tattoeage_mhp

MHP-behandeling ervaringen

Ervaring Jeroen

Op relatief jonge leeftijd ben ik kaal geworden en het afgelopen jaar ben ik op zoek gegaan naar een passende oplossing. Via diverse zoekmachines kwam ik terecht bij de behandeling micro haarpigmentatie. Na diverse ervaringsverhalen en filmpjes te hebben gelezen besloot ik in 2016 de stap te nemen. Ik kwam terecht bij Transhair en na diverse mailings besloot ik de behandeling bij Transhair te ondergaan. Aldaar werd ik vriendelijk ontvangen en er werd mij direct een kop koffie aangeboden. Marleen, de pigmentatie specialiste begeleide me naar de behandelkamer. De mogelijkheden en de behandeling werden doorgesproken en ik werd daarbij goed geïnformeerd over de mogelijkheden en het te verwachten resultaat. De behandeling heeft eigenlijk nauwelijks pijn gedaan en ik ben zeer tevreden over het eindresultaat. Marleen is een specialist en heeft prachtig werk geleverd, daarnaast laat ze je volledig op je gemak voelen tijdens de behandeling. In mijn omgeving zijn de reacties lovend, ik voel me jonger en zelfverzekerder. Ik raad een ieder aan om deze behandeling te ondergaan, ik wou dat ik het twee jaar eerder gedaan had.


Ervaring Hermen

Op zeer jonge leeftijd werd ik al kaal. Daarom onderging ik in 1984 mijn eerste haartransplantatie. Er volgden er nog 14 stuks. De meeste zijn uitgevoerd met de appelboortechniek. Grafts met misschien wel 10 haren werden zo overgezet. Hierdoor heb ik veel littekens in het donorgebied. Tevens is de dekking op het hoofd ook niet om naar huis te schrijven. Aangezien het donor gebied ver is uitgedund is het niet meer mogelijk om een nieuwe haartransplantatie te ondergaan Micro hair pigmentatie leek me dus de uitkomst. Zodoende kwam ik uit bij transhair. Na een goed gesprek met de directeur heb ik besloten een proefsessie te ondergaan. Dit beviel goed waarna de echte behandeling plaats vond. Vanwege de littekens had ik meerdere sessies nodig. Het resultaat was zeer bevredigend. Ik loop weer met opgeheven hoofd in de wind. Op mijn werk vroegen ze of ik een nieuwe transplantatie had ondergaan. Dat het niet allemaal echt is, is niemand opgevallen. Enkele vrouwelijke collega’s zeiden dat dat kort geknipte koppie me goed staat. Het maakt me jaren jonger. Wat wil je nog meer. Dik tevreden dus.


Ervaring Wilma

Na lang aarzelen heb ik een afspraak gemaakt bij Clinc 4 Hair, na vriendelijk ontvangst, en een kop koffie werden we te woord gestaan door adviseur Cor de Loijer van Transhair, Die mijn (probleem) begreep.
Toen werd ons een het een en ander goed uitgelegd over de MHP behandeling die dochteronderneming Clinc4hair uitgevoerd en wat ik kon verwachten.

Na duidelijk overleg werd er een datum gepland voor de eerste behandeling bij Marleen Klomp.
De eerste behandeling is mij enorm mee gevallen, meer dan een beetje licht gevoelige hoofdhuid was het niet, je ligt lekker ontspannen in een comfortabele stoel.
Na drie behandelingen was de behandeling klaar. Sindsdien ga ik met meer zelf vertrouwen door het leven, en heb ik geen last meer van dunne plekken in mijn haar door de MHP behandeling.


Voorbeelden van MHP uitgevoerd door Clinic4Hair