Micro Haar Pigmentatie (MHP)

Optische haardichtheid vrouwen

MHP zijn met het blote oog onmogelijk te onderscheiden van echte stoppels. Dankzij een verdovende zalf is de behandeling geheel pijnloos. Bovendien zijn er geen risico’s verbonden aan Micro Hair Pigmentation. MHP is ook geschikt voor vrouwen. Vrouwen kiezen vaker voor een MHP behandeling voor optische verdichting.

 

Dankzij een verdovende zalf is de behandeling geheel pijnloos. Bovendien zijn er geen risico’s verbonden aan Micro Hair Pigmentation

Maak direct een afspraak

Voorbeelden van MHP uitgevoerd door Clinic4Hair

Scherpe tarieven bij Clinic4Hair

Wil jij weten wat het kost om je haar optisch te dichten door middel van een MHP behandeling? Bekijk hier de tarieven van een MHP behandeling.

Tarieven

Maak kennis met je arts

Marleen is al ruim 5 jaar werkzaam bij Clinic4Hair. Als MHP Specialiste zorgt zij ervoor dat jij je tijdens de behandeling op je gemak voelt. Samen met jou zal Marleen bepalen welke behandeling de juiste voor jou is. Jouw wens staat bij Marleen altijd centraal.

Proces

Bij MHP wordt er voor u een kleur aangemaakt die aansluit bij uw haarkleur en hoofdhuid. Deze kleur bestaat uit verschillende pigmenten. Door de nauwe aansluiting van de pigmentatie met uw hoofdhuid en haarkleur, ontstaat er een natuurlijke uitstraling. Micro Hair Pigmentation creëert het effect van echte haarfollikels. Een Micro Hair Pigmentation bestaat gemiddeld uit 3 behandelingen. De huid moet goed kunnen herstellen, daarom vindt er om de 4 weken een behandeling plaats. Op deze manier wordt het proces gedetailleerd uitgevoerd door de specialisten van Clinic4hair. Het resultaat is optimaal.

Raymond van Barneveld

Raymond van Barneveld, één van Werelds beste darters aller tijden, heeft onlangs gekozen voor een Micro Haar Pigmentatie Behandeling bij Clinic4Hair. We zijn trots dat we hem konden behandelen!

Bekijk alle ervaringen
pijl barneveld

Andere toepassingen

Micro Haar Pigmentatie (tricopigmentatie) wordt ook gebruikt om uw haar voller te laten lijken. MHP is ook mogelijk in combinatie met een haartransplantatie. De behandeling is bovendien uitermate geschikt om een litteken bijna onzichtbaar te maken.