Micro Haar Pigmentatie (MHP)

Optische haardichtheid mannen

Tricopigmentatie, ofwel Micro Haar Pigmentatie (MHP) kan echte haarfollikels perfect nabootsen. Bij deze pigmentatietechniek worden minuscule puntjes pigment net onder het huidoppervlak op het hoofd gebracht. Deze behandeling wordt gebruikt om het haar optisch voller te laten lijken. Doordat de hoofdhuid met pigment puntjes wordt bedekt, krijgt uw haarcoupe namelijk een vollere uitstraling. Met Micro Hair Pigmentation ontstaat er dus een optische haarverdikking. MHP is daarom ook uitstekend om kaalheid te verbergen. Artsen en dermatologen raden MHP ook aan om bestaande haren optisch te verdichten of wanneer er sprake is van algemene kaalheid.  De dichtheid van uw haren na MHP is optimaal, deze dichtheid is niet mogelijk met een haartransplantatie. Daarnaast kan Micro Hair Pigmentation littekens na haartransplantatie onzichtbaar maken. De ‘stoppels’ die worden gezet tijdens MHP zijn met het blote oog onmogelijk te onderscheiden van echte stoppels. Dankzij een verdovende zalf is de behandeling geheel pijnloos. Bovendien zijn er geen risico’s verbonden aan Micro Hair Pigmentation. MHP is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De stoppeltattoo wordt vooral toegepast op mannen. Vrouwen kiezen vaker voor een MHP behandeling voor optische verdichting.

Bron: http://www.microhaarpigmentatie.nl/wat-is-micro-hair-pigmentation/

Maak direct een afspraak

Voorbeelden van MHP uitgevoerd door Clinic4Hair

Scherpe tarieven bij Clinic4Hair

Wil jij weten wat het kost om je haar optisch te dichten door middel van een MHP behandeling? Bekijk hier de tarieven van een MHP behandeling.

Tarieven

Maak kennis met je arts

Marleen is al ruim 5 jaar werkzaam bij Clinic4Hair. Als MHP Specialiste zorgt zij ervoor dat jij je tijdens de behandeling op je gemak voelt. Samen met jou zal Marleen bepalen welke behandeling de juiste voor jou is. Jouw wens staat bij Marleen altijd centraal.

Proces

Het proces start met een (vrijblijvend) consult. Hierin bekijken of Micro Haar Pigmentatie mogelijk is bij u. Daarnaast zullen we uw wensen doornemen en kijken wat haalbaar is. De behandeling bestaat uit 3 behandeldagen van maximaal vijf uur per sessie. De eerste twee behandelingen vinden op achtereenvolgende dagen plaats. De (voorlopig) laatste behandeling ondergaat u een maand later. Hiermee behalen we het beste resultaat.

MHP wordt rechtstreeks op de hoofdhuid aangebracht met behulp van pigmenten en de meest recente technologische instrumenten. Hierdoor ontstaat er vrijwel direct een natuurlijk resultaat. Door het juiste gebruik van de MHP-techniek, jarenlange ervaring en expertise is uw haar na een behandeling bij Clinic4hair niet meer te onderscheiden van echt haar.  MHP maakt, in tegenstelling tot klassieke tatoeage, geen gebruik van permanente inkt. U hoeft niet bang te zijn voor allergische reacties. De hypoallergene inkt breekt vanzelf af in het lichaam zonder last te hebben van neveneffecten. Clinic4hair maakt gebruik van natuurlijke pigmenten. Ze bevatten geen zware metalen zoals nickel, ijzeroxide of lood. De duur van een behandeling bij Clinic4hair hangt af van de te behandelen zones. Voor elk type haaruitval zijn er verschillende toepassingen.

Raymond van Barneveld

Raymond van Barneveld, één van Werelds beste darters aller tijden, heeft onlangs gekozen voor een Micro Haar Pigmentatie Behandeling bij Clinic4Hair. We zijn trots dat we hem konden behandelen!

Bekijk alle ervaringen
pijl barneveld

Andere toepassingen

Een Micro Haar Pigmentatie is geschikt als u een netjes geschoren haarstijl wilt. Door middel van stoppel ‘tattoos’ worden echte stoppels op een natuurlijke manier nagebootst, waardoor een prachtige ‘shaved look’ ontstaat. MHP wordt daarnaast gebruikt voor het wegwerken van littekens.