Micro Haar Pigmentatie (MHP)

Littekencamouflage

Heeft u littekens – van bijvoorbeeld een FUT of FUE haartransplantatie – en wilt u deze camoufleren? Door gebruik te maken van microhaarpigmentatie – ook wel tricopigmentatie genoemd – worden uw littekens minder zichtbaar. Doordat kleurverschillen in de huid worden weggenomen, is uw litteken na een microhaarpigmentatie voor het oog bijna onzichtbaar. Hierdoor bestaat uw coupe uit één natuurlijk geheel, zonder kale plekjes.

Maak direct een afspraak

Voorbeelden van litteken camouflage door Clinic4Hair

Kosten littekencamouflage

Wilt u weten wat het kost om uw litteken te camoufleren? Bekijk hier de tarieven voor een littekencamouflage.

Tarieven

Maak kennis met de specialist

Marleen is al ruim 5 jaar werkzaam bij Clinic4Hair. Als MHP Specialiste zorgt zij ervoor dat jij je tijdens de behandeling op je gemak voelt. Samen met jou zal Marleen bepalen welke behandeling de juiste voor jou is. Jouw wens staat bij Marleen altijd centraal.

Voor wie is een littekencamouflage geschikt?

Vaak wordt microhaarpigmentatie toegepast na een haartransplantatie. Bij zowel een FUT haartransplantatie en een FUE haartransplantatie kunnen littekens ontstaan. Een MHP-behandeling is een zeer geschikte manier om deze littekens te camoufleren en is geschikt voor iedereen en voor elke haarkleur, met uitzondering van wit of grijs.

Raymond van Barneveld

Raymond van Barneveld, één van Werelds beste darters aller tijden, heeft onlangs gekozen voor een Micro Haar Pigmentatie Behandeling bij Clinic4Hair. We zijn trots dat we hem konden behandelen!

Bekijk alle ervaringen
pijl barneveld

Andere toepassingen met microhaarpigmentatie

Naast het camoufleren van littekens wordt microhaarpigmentatie (tricopigmentatie) ook gebruikt voor het creëren van een strakke shaven look en om uw haar voller te laten lijken.