Een shaven look met een haartattoo

Een shaven look houdt in dat – door middel van een haartattoo - stoppels zo realistisch zijn gemaakt dat deze met het blote oog niet van echt te onderscheiden zijn. Onze specialisten maken gebruik van de beste inkten, technieken en materialen en hebben jarenlange ervaring met microhaarpigmentatie. Met 7 jaar ervaring in haarpigmentatie en 21 jaar ervaring in harttransplantaties is Clinic4Hair een betrouwbare en veilige keus.

Gratis foto consult Check of je in aanmerking komt
Klanten waarderen MHP-behandeling (kliniekervaringen)
4,5 / 5 214 reviews

Micro Haar Pigmentatie (MHP)

Een shaven look met een haartattoo

Voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar kan een haartattoo de perfecte oplossing zijn: de getatoeëerde puntjes kunnen het haar optisch voller maken en het resultaat ziet er heel natuurlijk uit. Ook als u last heeft van kaalheid en niet meer in aanmerking komt voor een haartransplantatie is een haartatoeage zeer geschikt. Daarnaast kan een haartattoo een goede optie zijn voor Alopecia Areata patiënten. Haarpigmentatie – ook wel microhaarpigmentatie (MHP) genoemd – is geschikt voor iedereen en voor elke haarkleur, met uitzondering van wit of grijs.

Houd er rekening mee dat deze behandeling alleen mogelijk is als u uw haar op +/- 1 mm lengte draagt en houdt.

Maak direct een afspraak

Haartatoeages uitgevoerd door Clinic4Hair

Kosten haartattoo

Wilt u weten wat het kost om een shaven look te krijgen? Bekijk hier de tarieven voor het zetten van een haar tattoo.

Tarieven

Maak kennis met de specialist

Marleen is al ruim 5 jaar werkzaam bij Clinic4Hair. Als MHP Specialiste zorgt zij ervoor dat jij je tijdens de behandeling op je gemak voelt. Samen met jou zal Marleen bepalen welke behandeling de juiste voor jou is. Jouw wens staat bij Marleen altijd centraal.

Aantal behandelingen

Een behandeling voor een shaven look bestaat uit 3 sessies. Hierna is uw haartattoo niet meer te onderscheiden van echt haar. Omdat de pigmenten geleidelijk door het lichaam worden afgebroken, raden we aan om elke achttien maanden terug te komen voor een opfrisbeurt van uw haarpigmentatie. Dan kunnen ook meteen veranderingen in uw haarsituatie aangepast worden. Tijdens de touch-up, die gemiddeld een uur per zone duurt, worden nieuwe pigmenten geplaatst.

Raymond van Barneveld

Raymond van Barneveld, één van Werelds beste darters aller tijden, heeft onlangs gekozen voor een Micro Haar Pigmentatie Behandeling bij Clinic4Hair. We zijn trots dat we hem konden behandelen!

Bekijk alle ervaringen
pijl barneveld

Andere toepassingen met microhaarpigmentatie

Naast een shaven look, wordt microhaarpigmentatie (tricopigmentatie) ook gebruikt om uw haar voller te laten lijken en om littekens te camoufleren. MHP is ook mogelijk in combinatie met een haartransplantatie.