Shaven look

Een shaven look waarbij er stoppels zijn te zien in de vorm van een mooie haarlijn, dit kan worden gerealiseerd door middel van een haar tattoo. Doordat wij gebruik maken van de beste inkten, technieken en materialen is deze haar tattoo niet met het blote oog te onderscheiden van stoppels. En met 7 jaar ervaring in haar pigmentatie en 21 jaar ervaring in haartransplantiaties is Clinic4Hair een betrouwbare en veilige keus.

Gratis foto consult Check of je in aanmerking komt
Klanten waarderen MHP-behandeling (kliniekervaringen)
4,5 / 5 214 reviews

Micro Haar Pigmentatie (MHP)

Shaven look

De haar tattoo is ideaal om een perfect geschoren haardos te creëren. Door minuscule stoppels die worden aangebracht, ontstaat er een natuurlijke kale coupe. Met het blote oog zijn de stoppels van de haar tattoo niet te onderscheiden van echte stoppels. Deze haar tattoo is dan ook geschikt als u uw haren altijd kort draagt, maar graag voller wilt laten lijken. Ook als u last heeft van kaalheid en niet meer in aanmerking komt voor een haartransplantatie is MHP toepasbaar. De shaven look kan daarnaast een goede optie zijn voor Alopecia Areata patiënten. Deze behandeling is slechts mogelijk als u uw haar op +/- 1 mm lengte draagt en houdt.

Maak direct een afspraak

Shaven look uitgevoerd door Clinic4Hair

Haar tattoo tarieven

Wil jij weten wat het kost om een shaven look te krijgen door middel van een MHP behandeling? Bekijk hier de tarieven van een haar tattoo.

Tarieven

Maak kennis met de specialist

Marleen is al ruim 5 jaar werkzaam bij Clinic4Hair. Als MHP Specialiste zorgt zij ervoor dat jij je tijdens de behandeling op je gemak voelt. Samen met jou zal Marleen bepalen welke behandeling de juiste voor jou is. Jouw wens staat bij Marleen altijd centraal.

Het proces van een shaven look

De haar tattoo wordt aangebracht met haar pigmentatie naalden die voor deze techniek speciaal ontwikkeld zijn. Door het gebruik van deze naalden kunnen specialisten van Clinic4hair extra fijne micro ‘haarstoppels’ zetten. Een nieuwe strakke haarlijn plaatsen is uiteraard ook mogelijk. De pigmenten zijn afbreekbaar en bevatten geen zware metalen. MHP is daarom niet schadelijk voor uw hoofdhuid en zal geen allergische reacties veroorzaken. Deze risicovrije behandeling is bovendien geheel pijnloos, dankzij de verdovende zalf die op de hoofdhuid wordt aangebracht. Een behandeling voor een shaven look bestaat uit 3 sessies. Hierna is uw haar tattoo niet meer te onderscheiden van echt haar.

 

Raymond van Barneveld

Raymond van Barneveld, één van Werelds beste darters aller tijden, heeft onlangs gekozen voor een Micro Haar Pigmentatie Behandeling bij Clinic4Hair. We zijn trots dat we hem konden behandelen!

Bekijk alle ervaringen
pijl barneveld

Andere toepassingen

Micro Haar Pigmentatie (tricopigmentatie) wordt ook gebruikt om uw haar voller te laten lijken. MHP is ook mogelijk in combinatie met een haartransplantatie. De behandeling is bovendien uitermate geschikt om een litteken bijna onzichtbaar te maken.