Gechoren look

Clinic4Hair helpt je om bij haarverlies of kaalheid zelfverzekerder en gelukkiger te zijn met haarpigmentatie. We hanteren uitsluitend de beste inkten, technieken en materialen. En met 7 jaar ervaring in haarpigmentatie en 21 jaar ervaring in haartransplantiaties is Clinic4Hair een betrouwbare en veilige keus.

Gratis foto consult Check of je in aanmerking komt
Klanten waarderen MHP-behandeling (kliniekervaringen)
5 / 5 200 reviews

Micro Haar Pigmentatie (MHP)

Geschoren look

De stoppel tattoo is ideaal om een perfect geschoren haardos te creëren. Door minuscule stoppels die worden aangebracht, ontstaat er een natuurlijke kale coupe. Met het blote oog zijn de tattoo stoppels niet te onderscheiden van echte stoppels. Deze haar tattoo is dan ook geschikt als u uw haren altijd kort draagt, maar graag voller wilt laten lijken. Ook als u last heeft van kaalheid en niet meer in aanmerking komt voor een haartransplantatie is MHP toepasbaar. De shaven look kan daarnaast een goede optie zijn voor Alopecia Areata patiënten. Deze behandeling is slechts mogelijk als u uw haar op +/- 1 mm lengte draagt en houdt.

Maak direct een afspraak

Voorbeelden van MHP uitgevoerd door Clinic4Hair

Scherpe tarieven bij Clinic4Hair

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit, posuere a, pede.

Tarieven

Maak kennis met de specialist

Marleen is al ruim 5 jaar werkzaam bij Clinic4Hair. Als MHP Specialiste zorgt zij ervoor dat jij je tijdens de behandeling op je gemak voelt. Samen met jou zal Marleen bepalen welke behandeling de juiste voor jou is. Jouw wens staat bij Marleen altijd centraal.

Proces

Proces

De stoppel tattoo wordt aangebracht met haar pigmentatie naalden die voor deze techniek speciaal ontwikkeld zijn. Door het gebruik van deze naalden kunnen specialisten van Clinic4hair extra fijne micro ‘haarstoppels’ zetten. Een nieuwe strakke haarlijn plaatsen is uiteraard ook mogelijk. De pigmenten zijn afbreekbaar en bevatten geen zware metalen. MHP is daarom niet schadelijk voor uw hoofdhuid en zal geen allergische reacties veroorzaken. Deze risicovrije behandeling is bovendien geheel pijnloos, dankzij de verdovende zalf die op de hoofdhuid wordt aangebracht. Een behandeling voor een shaven look bestaat uit 3 sessies. Hierna is uw haar tattoo niet meer te onderscheiden van echt haar.

 

Raymond van Barneveld

Raymond van Barneveld, één van Werelds beste darters aller tijden, heeft onlangs gekozen voor een Micro Haar Pigmentatie Behandeling bij Clinic4Hair. We zijn trots dat we hem konden behandelen!

Bekijk alle ervaringen
pijl barneveld

Andere toepassingen

Micro Haar Pigmentatie (tricopigmentatie) wordt ook gebruikt om uw haar voller te laten lijken. MHP is ook mogelijk in combinatie met een haartransplantatie. De behandeling is bovendien uitermate geschikt om een litteken bijna onzichtbaar te maken.